Planinarsko društvo Yeti

P.D. Yeti slide show
 
STRMAC - BREZOVO POLJE - MALIŠĆAK 11 - 12 .4.2009
Subota, 02 Svibanj 2009 01:00

Krenuli smo sa Strmca Šibljačkim potokom prema vrhu Psunja kako bi probali pronaći jednu stijenu u šumi na koju smo slučajno nabasali još davne 2000. godine.I kada smo već bili ( barem mislimo ) u podnožju te stjene odlučili smo da ipak odemo na vrh Psunja - Brezovo Polje.Uz nekoliko vrlo kratkih odmora i umivanja u predivno čistoj vodi za sat i 45 minuta došli smo na vrh Psunja.Sa vrha baš nema nekih vidika ali smo se u povratku spustili po nemarkiranom grebenu s kojeg pogled puca na sve strane.A spust sa tog grebena u podnožje je prava avantura zbog velike strmine.Stjenu naravno nismo pogodili u spustu pa to ostavljamo za neki drugi izlet.

Sutradan opet ljepi dan ,a kako nam je Čupo pokazao na mobitelu neke slike novog skloništa na Mališčaku nismo mogli odoljeti pa put pod noge , a treba i potrošiti pojedenu šunku,jaja i francusku, i eto nas za uskrs i kod skloništa.Dečkima iz Velike sve pohvale za sklonište.Trebalo je tu utošiti puno truda ,ali isplatilo se - sklonište je predivno.BACITE POGLED NA FOTKE U GALERIJI.

 


 

 
MOSLAVAČKA GORA 4.4.2009.
Subota, 11 Travanj 2009 01:00

Nitko nije posebno pozvan na ovaj izlet.Ovaj naš izlet je bio zamišljen jako skromno sa ciljem da se aktivira čim više djece na obilazak Moslavačke Gore ,a tom prigodom smo svim sudionicima podjelili dnevnike Kružnog puta po Moslavačkoj Gori besplatno.

Oni koji su imali sreću hodati sa nama posvjedoćiti će da su imali jako ljepi dan na našoj planini koja nam je pokazala  sve svoje čari i ljepote.No prije nas moslavčana ,došla je jedna skupina planinara iz Varaždina,koji su krenuli prije nas i obišli cijeli Kružni put.

Ove godine je obilazak našeg Kružnog puta planiran u tri izleta kako bi sva djeca koja su se učlanila u planinare bila u mogućnosti obići cijeli put.

Prilikom hoda po stazi našeg puta bilo je mnogo susrreta i sjećanja na izlete iz nekih prošlih vremena kada se planinarilo puno skromnije i u ta davna vremena nije nas bilo u tolikom broju kao danas.

Bilo nas je oko 50 planinara, više od polovine su bila djeca , nadam se da će ih barem pola sudjelovati u našim budućim pohodima i akcijama jer na njima svjet ostaje..?

 E da , i za kraj da napomenem i pohvalim ekipu koja nas je jako ljepo dočekala sa GRAHOM  iz kotla , nadstrešnicom koju su nam napravili i nadasve srdačnim dočekom.   

KUHARI BRAVO !!!

 


 

 


Stranica 36 od 36

Logo udruge

NAJAVA IZLETA

  • No posts to display.

Vremenska prognoza00:00
00:00
Sunrise : 01.01.1970 00:00   Sunset : 01.01.1970 00:00Full Moon
Opširnije na yr.no

Broj posjeta

DanasDanas47
JučerJučer71
U TjednuU Tjednu430
U MjesecuU Mjesecu1622
UkupnoUkupno356500
35.175.201.191
US
UNITED STATES
US

Linkovi

Smile

Smile

Smile


You are here  : Naslovnica