Planinarsko društvo Yeti

Dobrodošli na nove stranice Yeti
22.6 SAMARSKE STIJENE-JUŽNA SKUPINA PDF Ispis E-mail
Autor Mario   

FOTOGRAFIJE U GALERIJI SLIKA.

 
18-19.5 VELEBIT (Kiza - Metla - Ljubičko brdo - Budakovo brdo ) PDF Ispis E-mail
Autor Mario   

FOTOGRAFIJE U GALERIJI SLIKA !

 
NOVI ŽIG NA KOLČENICI PDF Ispis E-mail
Autor Boki i Bartol   

Postavili smo novi žig na Kolčenici te smo ga zaljepili u betonsku stepenicu sa sjeverne strane.

 
18.5 IZLETIŠTE STRMAC PDF Ispis E-mail
Autor Lupi   

Posjetili smo izletište Stmac kod Nove Gradiške da pogledamo kako su planinari napravili novu umjetnu stijenu ,a kad ono tamo dvije stijene.Glavna se nalazi iza pl.doma pokraj nadstrešnice ,a manja se nalazi u borovoj šumi pokraj parkinga.Obišli smo i okolicu nove bolnice koja je jako ljepo sređena.FOTKE U GALERIJI.

 
2-3-2 RUŽICA I FOTOFESTIVAL PDF Ispis E-mail
Autor ČUPO   

IZVJEŠTAJ

sa Sunovratovog planinarskog foto festivala

Hrvatsko planinarsko društvo „Sunovrat“ Varaždin nastavlja kontinuitet održavanja planinarskog foto festivala koji traje od 1992. godine.

Ovogodišnji SPFF je započeo planinarskim izletom na Krndiju iznad Orahovice. Planinari su se okupili iza 10 sati u selu Duzluku kod jezera, odale su krenuli na Ružicu-grad i Stjenar.

Proslava obljetnice Društva i nastavak programa festivala održao se u Granicama u Gljivarskom domu. Festival je otvorio predsjednik Društva Antun Kasapović – Čupo pozdravnim govorom i najavom događanja. U 19 sati prikazana je projekcija pristiglih radova na kojoj je prikazano 8 kompleta po 13 fotografija iz hrvatskih planina i 10 kompleta iz inozemnih planina. U Gljivarskom domu je bila postavljena izložba razvijenih fotografija. U obadvije teme je bilo izloženo po 7 kompleta od 13 fotografija.

Na projekciji s izleta iz hrvatskih planina prva tri mjesta osvojili su redom: Branko Balaško, PD „Stubaki“, Krunoslav Filičić, HPD „Yeti“ i Robert Kelemen PD „Ravna Gora“. Na temu s izleta po inozemnim planinama prva tri mjesta osvojili su: Zlatko Smerke PD „Ravna gora“, Tomislav Marković HPD „Pliva“ i Branka Mašić , PD „Stubaki“.

Na izložbi fotografija iz hrvarskih planina prva tri mjestao svojili su: Krunoslav Filičić, HPD „Yeti“, Tomislav Bilandžić, PD „Bršljan-Jankovac“ i Mirjana Filipović, HPD „Yeti“. Sa inozemnim planinama prva tri mjesta osvojili su: Marijan Fabeta, PD“Ravna gora“, Tomislav Marković HPD „Pliva“ i Antun Zlatko Lončarić,  PD „Bršljan-Jankovac“.

Nakon proglašenja najušpješnijih planinara-fotografa uslijedila je projekcija dijapozitiva iz Himalaja koje su prikazali Željko Brkić i Željko Murat, a zatim je uslijedila večera i ugodno čavrljanje uz gitare do ranih jutarnjih sati.

Ovogodišnji Festival smatramo posebno uspješnim zbog vesele atmosfere i žive svirke.

Nadamo se da će slijedeći SPFF biti barem jednako uspješan, ako ne i bolji.

Planinarski pozdrav: Na njih!

Predsjednik Društva

Antun Kasapović                        FOTOGRAFIJE U GALERIJI SLIKA

 


Stranica 18 od 35

NAJAVA IZLETA

  • No posts to display.

Linkovi

Smile

Smile

Smile


You are here  : Naslovnica Naslovnica